SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Selasa, 1 Jun 2010

Plan yang tidak dirancang :) Part 2



Orga dengan Fiona

Ok gerak dari rumah dalam pukul2.30petang, terus pergi Sunway. Sampai dalam jam3.15petang.

Kaki terus mencacak ke TGV, memang tak ramai orang. Yela pergi time office hour, memang Sunway Piramed aku yang punya hahaha.

Kaunter untuk Shrek memang telah dikhas kan. Nampak sangat macam meletop, kalau nak tau 2 Jun 2010 adalah tarikh last cerita ni ditayangkan kat TGV, kat tempat lain tu aku tak tau la.


SHREK 3D couple seat RM42.00.
Mahal tapi saje nak merasa tapi kalau nak tengok biar yang biasa kot sebab mahal sangat.

Harga Cerita RM13.20
Duti Hiburan RM2.80
Sewa Cermin Mata RM5.00
Berbaloi atau tidak?

Cermin mata sewa yew, tak bolah nak bawa balik.
Harap maklum...

Sebelum tayangan bermula Orga dan Fiona pergi Aiskrim McFlurry+Oreo.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan