SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Isnin, 14 Jun 2010

Jalan Jom B !!!

Aku asyek nak jalan je, kalau nak jalan tu asek nak dengan b je. Huh takde orang lain ke? Aku punya pasal la, ada aku kesah. Ade yang jelaes dengan Cik wawa. Silent. Ok T_T. .

Asal ade masa terluang Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb jom..
Kalau dilayan untungla, kalau tak dilayan Panassssssssssss. Kaki rasa gatal kalau tak berjalan, punggung rasa ada kurap kalau tak dok berjalan je (Kurap? Lariiiiks). Adeiiiiii ape nak jadi ni. Lempang laju-laju bagi sadar Phang!!! Phung!!!

Cuti hujung minggu dihabiskan dengan menonton wayang di JJ, macam biasa pilihan Duta JJ, bukan aku yang pilih Ok. j&0*+%b@c$#. Tengok wayang KECOH BETOL, pastu second cerita KARATE KID. So far Kecoh Betul OKla takla boring sangat. Untuk Karate Kid, Bravo ok, tersangat Tercomel Dre ni. Mula-mula tengok Dre ni, aku dah agak dah mesti dia ni anak Will Smith, rupanye betul. Tahniah-tahniah Cik wawa, nanti hadiah dapat ticket ke China huhu.. Cepat balik, nak gerak balik kampung ni. Tiba-tiba dah kena mesej dengan mak intan. Cabut balikKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..

Di bulan yang semakin hampir nak jadi bini orang ni sume plan nak pergi mana pun mesti akan direjact oleh En B huh. Nak jalan jauh sikit jew, dah kena rejact. Menci menci menci. Sapa nak bawa Cik wawa jalan? Nanti Cik wawa nak ajak pergi Genting Highland, tak pun mandi-mandi kat Air Terjun Puteri Gunung Ledang. Kepada sesiapa yang berminat sila hantarkan butiran diri anda di s.salwa09@yahoo.com. Huhuhu kalau b tau ni, naya cik wawa kena petir. Jalan-jalan cari makan lalalallalalaallaaa..

Untuk plan hujung minggu ni, cik wawa dah adjust aktiviti tanpa wang. Hanya keluarkan peluh dari segenap celah babat ni huhuhu. Euww jijik jew dengar, cik wawa bukanla gemok sangat ok. Still keep slim rever ok huaaaaaaaaaaaaaa, macam tak jew. En hubby kita main badminton je k, kita main pun takyah kat court, kat depan umah je. Tapi SILA SEDIAKAN AIR SIRAP KURANG MANIS SEJUK-SEJUK DAN 2 3 JENIS KUEH untuk sayangmu yang terchenta (sambil buat muka tercomel).
Tiba-tiba..............
Letto ------------------------- Ruang rindu
Lagu ni very the make me sad ok, why? Lain masa la cerita.
Cik wawa nak adjust untuk aktiviti minggu ni dulu.

Aktiviti lain yang perlu difikirkan, cari / survey / tengok-tengok kad jemputan kakwen. Em ikutkan kata hati mesti la nak yang mahal, siap ada gambar colour, warna emas-emas, lagi boleh siap ada lagu hu3 ,tapi bila ikutkan iman photostat jew. Ko ingat ko kawen dengan majestred, bagi lempang phew phang phung adeiiiiii. Ish mana boleh, kawen sekali. Cik wawa dah niat dah nak bingkaikan kad kawen, paling tidak pun letak kad kawen dalam album tau. Buget harga tak lebih RM0.70, untuk 1300 kad. Ada ker untuk harga ni? Kalau boleh ler aku nak Rm0.50 jew, plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sponser..

Jangan la yang macam ni. Cuba korang baca sesempoi mana ayat dia, kalau aku kompen rasa nak baling kicap kat pengantin ni.

Kita tengok berjaya ke tak plan cik wawa ni. Chaiyo chaiyo Cik Wawa.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan