SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Khamis, 10 Jun 2010

I hate u MENTI

Aku rasa tak sedap ati bila sampai office..
Aku rasa macam ada yang tak kena kat meja aku..
Aku dah pening dari pagi, kerana........................


BAU..

Aku ingatkan baju aku yang berbau busuk, dengan penuh yakin aku sembur minyak wangi kat baju aku.
Tapi still bau lagi.
Aku tension, hudung aku sesak tolong kenapa nie. Kepala dah pening..

Mandi = Dah
Deodorant = Dah
Baju Wangi = Dah
Gosok Gigi = Dah
Breakfast = Belom teehee.

Ape yang tak kena lagi ni??
Aku dah sing sing lengan baju, OPERASI MEMBANTERAS BAU.
Aku kosongkan bawah meja aku yang bersepah.
Aku pergi pinjam jawatan CLEANER, amik penyapu.
Aku sapu kawasan meja aku dan taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

KENCING MAK MENTi (TIKUS)

Hancing ok..
Aku dah separuh pitam ni pening, nak mengemop lantai dah lain rupa nye pulak.
Adoooaii, kenala tunggu Cleaner datan office petang nanti.
Tepat Jam 2.30petang, aku soh abang cleaner mop kawasan meja aku.
Tapi hanya sekejap, bau bertandang lagi. Naik angin aku.
Mencemar hari aku yang suci ni. Tak boleh bla ayat aku.

"I HATE U MAK MENTI"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan