SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Selasa, 29 Jun 2010

Entahla.. Nothing..

Dah seminggu ni aku cuba nak update blog tapi macam tak menjadi je..
Tensin acik tau.. Korang sabar je la ye..

Asal menaip je, ade la tiba-tiba yang ngacau, adela tiba-tiba otak jadi blank so zero nothing takde ape yang aku dapat story kat korang.. emmmm..

Emm cuma baru-baru ni aku baru je beli Cincin untuk hubby, untuk sarung time nikah. Emm nasib baik satu je, boleh tahan mahal nye. Ingat dapatla dapat RM450 ke, cheh.. Takpe la B tu tanda B dah berpunya je la. 143 B, muah.. Saya Chenta Awak Banyak-banyak...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan