SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Isnin, 14 Jun 2010

Azam Belanjawan Kawen

Orang biasa AZAM tahun baru tapi aku ada azam nak cut cost kawen. Siyes aku cakap aku nak selesaikan majlis kawen aku dalam BAJET RM6,000 - RM7,000 SAHAJA. Mesti korang cakap tak cukupkan, memangla tak cukup, ni bajet untuk bahagian aku je. Mana yang aku rasa murah dan berbaloi itu pilihan hati aku. Gila kedekut aku jadi manusia..

Walaupun aku anak perempuan aku still bagi kat mak aku buat tambah duit kenduri. Parent aku ni orang biasa-biasa je, bukanlah orang senang apetah lagi jutawan. So kena la ukur baju di badan sendiri. Aku sanggup pusing 2 3 4 kedai semata nak cari yang murah dan berbaloi tau ha3. B mesti muntah kalau baca ni teehee, dia sangat tak suka habbit aku ni.

Aku ada buat kira-kira sendiri pastu ada rekod lagi. Nanti insyaallah kalau dah selesai aku akan inform berapa kos yang telah selesai digunakan. Tak sia-sia ibu ayah aku hantar belajar Akaun.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan