SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Selasa, 8 Jun 2010

Shafizasalwa dah nikah T_T

Aku sedih plus plus plus gembira, uwaaaaaaaaaaaaaaaa..
Kawan aku dah kawen, emm TAHNIAH ye..
Tu pun kalau ko baca entry aku ni..

ZALIZAM & SALWA
Tahniah yew, semoga dipanjangkan jodoh dan kau dapat anak ramai. Sama macam ieta k, dia dapat baby boy kan. Aku dah jadi aunty hu3.. Emm aku dah kenal ko dari zaman sekolah lagi so aku doa kan kebahagiaan ko sentiasa bersama suami dan keluarga tersayang.. Aminn..

Ni time nak tunggu masa ke masjid. PP nikah lepas solat Asar kat Masjid Bt 10 Kebun Bharu

Emm make up dia cantik, bedak dia nampak neutral sebab tak nampak macam topeng. Baju di buat sendiri oleh kakak pengantin yang berkerja di Brunei, sebab tu fesyen dia aku tengok macam lain seket. Bukan tak cantik ye Puan Salwa teehee..

Q : Kenapa kalau aku pergi majlis nikah orang badan aku terus rasa tak sedap.
Aku alah dengan pengantin ke??

Tiada ulasan:

Catat Ulasan