SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 30 Mei 2010

THANKS HUBBY

Hubby beli jam tangan dia tapi tiba-tiba dia belikan aku sekali so sangat-sangat thank you. Bagus JJ buat SALE lagi yew nanti aku ajak hubby datang JJ selalu. Jam ni menggantikan jam aku yang telah hilang punca, ok aku sangat marah ni. Aku suka sangat sangat sangat dengan jam tu tapi T_T... Dah tak nak citer tentang jam tu lagi.

Tapi keesokan hari nya hubby pergi tukar jam tangan dia sebab katanya AUTOMETER WATCH tak fuction dengan betul. Dia tukar jam yang bentuk bulat untuk jam yang Ke-5 ke-6, tak faham kita nak tengok masa sebab tu pakai jam. Lebeh-lebeh pun boleh tengok tarikh, yang lain-lain tu untuk ape?? Jawab b jangan tak jawab ye..


Kenapa b bergambar macam ni ?
Saja nak dengki aku la tu..
Nasib baik dapat hadiah kalau tak belanja makan Kenny Rogers esok..
Aku gak yang gemok..
Ok kenapa aku pun turut terbabit bergambar macam ni?
Tak boleh nak marah kena terima je sebab dah dapat hadiah.
Sebenarnya saja nak tunjuk pakai tudung syria.
Nampak macam cantik tapi honestly selekeh tudung ni.
Maybe sebab aku yang pakai.
Kalau aku pakai tudung ni maksudnya aku malas nak gosok tudung dan malas nak belek muka masa pakai tudung. Take time OK.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan