SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Isnin, 31 Mei 2010

Plan yang tidak dirancang :)

Hari ni sengaja nak ambil half day untuk tengok wayang + borang nikah. Hu3..
Niat nya nak tengok shrek tanpa 3D tp hubby ajak yg 3D. So, aku senyum sampai cecah telinga.
Bukan senang hubby nak offer half day, pandai-pandai b la nak cakap dengan bos macamne.

Hari ni rancangan dari jam1.00 ptg hingga 10.00malam CANCEL ye.
Punah nak OT cari duit kawen.
Punah nak pergi earobik nak buang babat yang semakin menebal, adooooaii..
Tak per bukan selalu..

Sunway Piramid tunggu aku, aku datang nie..
Ha3.. Macam jakun jew..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan