SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Rabu, 19 Mei 2010

Kawan Tempat Kerja Lama

Semalam aku berjumpa dengan Syikin, kawan tempat kerja lama kat MOSB. Em takda ape yang berubah tentang dia still same. Aku je yang berubah katanya, semakin berisi dan cerah. (mana tak cerah dok kalau dah bertambah isi Adushhh). Aku jumpa syikin di Pendamaran emm sekitar Econsave, Kenapa jumpa di Econsave?. Sebab kat situ je yang aku boleh berjumpa dengan syikin, dengan aku yang taktau tempat dengan ko yang takde transport.. Emm ade lagi rupanya orang yang tak tau memandu, terutama ko syikin drive kereta taktau, bawa moto pun taktau. Hheeheh tapi ko memang cool OK, selamba badak je.


Macam-macam yang kitaorang cakapkan, hal keje lama, kawan lama, bos lama, bf baru, perbuatan keji kawan lama, semua yang lama. Pastu baru yang baru, tempat keje baru, kawan baru, bf baru dan semua yang baru. Berborak selama 1 jam betul-betul memberi makna kat aku.


Thanks k jumpa aku, aku teringat ko sangat. Yela Setahun setengah aku tak jumpa ko. Lagi-lagi aku payah sikit nak lepaskan kawan yang sebulu dengan aku. So aku consider aku sayang ko la hahaha. Untung ko jadi kawan aku, sebab aku sayang kawan-kawan aku. Hope perkenalan kita yang dulu cuma dapat tiga bulan je akan berterusan sampai bila-bila. FRIEND FOREVER, wah!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan