SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Jumaat, 14 Mei 2010

HUJUNG MINGGU

Hujung mingu ni, mesti sikit bosan. Aku dah tak boleh keluar malam lagi, semua tak bagi. Iisssh janganla macam tu bosanla. Minggu ni aku ada plan nak kemas bilik, bukan bilik bujang tapi bilik kelamin. Aku nak suruh tokey kedai hantar set tidur next week, emm tak sabar nak tengok life depan mata aku. Yeee la first time ada katil kelamin sendiri ngeh2. ..
So aku dah bincang dengan hubby nak kena angkat barang dalam bilik tu. Hubby tunjuk sikit OTOT tu, tu pu kalau b ada la hahhah... Angkat katil and almari letak kat bilik belakang. Aishhh malasla sebenarnya tapi ibu dah bising ni, semua lom bergerak lagi. Nak cat dinding ke tak payah ek, nak cat syiling ke tak ek. Ibu nak tukar syiling bilik tapi aku rasa macam membazirla. Emmm kalau nak buat RM1,000 ish sayang la duit tu, nak kenduri lagi. Emmm tengok la macam ne malam ni aku fikirkan..

Nie hiasan kepala katil idaman aku tapi tak mampu nak buat havoc macam ni T_T

Dapat yang macam ni pun aku dah banyak bersyukur.. Ade yang nak sponser..??

P/S : Last minute baru nak fikir....... Selalu kena marah dengan hubby pasal nie.... Adooooooaioaiii..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan