SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 23 Mei 2010

Happy Bufday No Seha Ke-22

Nor Seha a.k.a Imah : Happy bufday yang ke 22 tahun, semoga ko sihat, harap ko teroskan pengajian ko yang ko rasa amat panjang tu dan aku harap ko berjaya dalam hidup di dunia dan akhirat. AMINNNN..

Sabtu 22hb Mei 2010 family aku buat makan-makan semperna bufday imah (adik aku No. 2). We all buat buat taktau just wish bufday je, muka dia memang berkerut takde kek ke @ hadiah. Siap cari dalam peti ais kot ade kek idaman dia Kek Buah tapi tak de. Yang best nye dia REDHA hu3. Aku suka betul kalau dia macamtu memang takde bunyi, senang aku nak buli dia.

Lastly kitorang tunjukkan la jugak kek dia, so bila dia tengok, PEHHH bergenang airmata ko ek mah, syian ko kan. Dari aku sekolah sampai aku besar aku rasa ni la pertama kali aku tengok dia ade kek bufday haha. Berbeza dengan aku tiap-tiap tahun ade kek dari umor aku 1 tahun 21.09.1986 hingga umur aku 22 tahun 21.09.2007 dan tak penak miss. (Tapi sekarang aku dah tak dapat kek lagi harap hubby jew, bila cakap nak kek jawabnye dah besar, huh sentap hati aku). Tiba-tiba aku dengan laser nyer cakap, thah2 ko anak tiri hu3. SIAN KO KAN KAN KAN. Sowey la yew yew yew. Yang penting aku sayang ko tau.

Bergambar jap dengan ayah dan ibu, pastu kena cium dengan dorang. Ko pun Sengal tutup muka, Malu la konon ngeh2.. Gambar ko tutup muka tu aku malas nak letak..



Ini adik beradik aku yang ada?? Aku, Muhammad Muiz Affandy dan Bufdy Gurl Tua. Sila abaikan muka neutral beuty aku tu. Takde masa nak touch up muka, baru pas masak bee hun tom yam yummmm yummm. Bf Imah pun datang tapi malas la aku nak letak, upload lembab sangat la. Panas hati aku tunggu.

-THE END-

Tiada ulasan:

Catat Ulasan