SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 30 Mei 2010

Happy Bufday Ayah Ke-50

Pada 29hb Mei 2010 hari jadi ayah aku. Semoga ayah diberi keberkatan hidup dan dimurahkan rezeki disamping keluarga tersayang. Untuk satu hari ni sebenarnya ayah dah mintak cuti untuk berada di rumah tapi member dia ajak pergi Johor Bharu, dari subuh sampai tengah malam baru balik. Emm macam takyah ambil cuti jew.

Untuk tahun ni, insyallah jika panjang jodoh aku, nie last aku jadi anak di bawah jagaan dia. Honestly sedih bila fikir, aku yang membesar dengan suapan tangan dia. Kadang-kadang aku melawan cakap dia, emm bila fikir balik kenapa la aku ni kuat melawan dulu dengan dia. Sebab aku ni kuat merajuk, bila dah merajuk mula la buat perangai macam tak cukup akal. Emm taubat-taubat, raya kena mintak maaf sungguh-sungguh ni. Sedih pulak aku rasa memikirkan aku yang dulu. Taknak citerla, menyampah dengan perangai sendiri huh.

So untuk kali ni aku dengan berbesar hati nak belikan hadiah untuk ayah aku. Aku belikan jam tangan sebab aku dah tak nampah ayah pakai jam tangan dia lagi. Aku kira-kira buget yang aku ada pastu aku decide nak beli jam ni, sangat bersyukur sebab time tu ade SALE kat JJ so bolehla beli ikut kemampuan kocek aku yang kecil ni.


Teng teng.. Ni la dia, hubby yang pilih
ikut tangan kesesuaian tangan ayah katanya.
Bakal menantu yang pilih OK..

Sampai je kat uma aku ikat dengan reben.

Balik je ayah dari JB teros aku nyanyi ramai-ramai than aku bagi hadiah ni, aku kiss pipi ayah dua-dua sekali. Sebak dada aku dah keras dah kulit pipi orang tua ni, maksudnya kulit muka dah di makan usia. Emm dah tua dah.

Senyap.

Ayah nampak happy so aku pun ikut happy.

"SAYA SAYANG AYAH SAYA"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan