SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Jumaat, 30 April 2010

FUCK women huh..

hampeh plus sedih sangat niee.. Entah la,, lepas satu masalah datang lagi satu masalah.. Adoiiiiiiiiai, benci laaa.. Sian hubby, stress.. Masalah yang datang disebabkan oleh kekhilafan orang lain.. All about this FUCK women(FW).. HUH.. panjang citer nye berkait2 nie... Adoiiiiiiiiiiiai..



Sebelum aku bersama dengan hubby, jiran sekampung dia ada nak kenen kan anak dia dengan hubby.So as a single man hubby pun try la berkawan, kawan tak lame pon 1 bulan lebih jew.. FW ni ada bf tp cakap takde bf, tup2 bf betina tu hantar pic yang agak tak senonoh dorang.Marah2 kat hubby, Bila hubby dah tau dia pon tarik dirila lagi2 dah ade pic yang****. Then tak layan lagi all masej atau call.. betina ni datng rumah hubby meraung nak kawen dengan hubby, sampai jiran2 intai dari tingkap.Hubby malu sangat so dia soh betina ni minta maaf dulu dengan orang tua dia sebab dia dah belakangkan orang tua dia. Hubby ni sangat pentingkan hormat pada orang tua so pada hubby kalau betina boleh belakangkan orang yang membela dia tak ke suatu hari nanti betina ni berpotensi membelakangkan suami dia. LU PK LA SENDIRI.. So semua orang dah tau, anak MAKCIK PAH meraung2 kat rumah orang nak mintak kawen, bahalol sangat jadi betina.. Betina ni nama nye IDA ok.. Dua orang betina ni dan family hubby ade bincang 1 benda yang membuatkan semua orang tak sedap hati, rupa2 nye this IDA dah terlanjur dengan BF dia kat seremban.. Duduk satu rumah beb.. Memangla orang tua tu PK 2 kali nak jadi menantu, Aku pon bukanla baik sangat pon.. Atleast aku tak meraung ajak anak orang kawen dengan aku.. Hubby rasa this IDA ni tak sesuai dijadikan seorang ISTERI so FULLSTOP.. So what.. Orang dah tak nakkat ko yang ko terkinja-kinja nak jugak kat orang what the fuck huh.. DOsa dah aku..

Tup2 past aku tunang dengan hubby keluar story bukan2 yang kurang enak aku dengar, peh berapi hati ni ko tau.. Dah cukup la dugaan yang kitotang dah terima, takkan la sebab nak kawen macam2 hal timbul macam2 masalah datang, nasib baik hubby soh banyak2 sabar, banyak2 doa, berserah blaaaaaaaa.. Cerita ni tengah hangat tp orang yang tau cerita sebenar sebaliknya menempelak Cik PAh ni balik, ayat paling best "Kalau aku pun taknak jadi besan dengan orang yang terang-terang buka aib sendiri pastu salah kan orang lain sebab nak tutup malu sendiri.. Takkan aku nak anak aku kawen dengan betina yang terang2 dah rosak, anak kita jadi pak sanggup dia". Hello ade otak PK.. Ko cakap anak ko dah check doktor, confirm belom pakai,pastu ko jaja kat orang cakap macam tu " ANAK AKU CONFIRM BELOM PAKAI"..Orang yang tak tau pon naik tau.. Malah akan pandang serong korang sekeluarga.. Otak kat lutut, dah tak boleh pakai.. Pendek akal jadi manusia.. DAAAAAAmmed..BODOH.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan